Peugeot E-Expert

Expires in

Välkommen in till oss på Hedbergs Bil i Malmö!

See more
27 Times Redeemed
2,832 Views

Peugeot E-Expert – nu till lägre pris med klimatpremie!

Nu har du och ditt företag möjlighet att välja en 100 % elektrisk transportbil genom Peugeot Företagsleasing och få ännu lägre pris. Peugeot E-Expert är en mångsidig transportbil med klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer. Ta del av en utsläppsfri och behaglig körning i en modell som är utrustad med den senaste tekniken, hög körkomfort, lång räckvidd samt möjlighet till snabb uppladdning av batteriet.

Företagsleasing – lägre pris med klimatpremie!

Peugeots smidiga finansiella företagsleasing är till för dig som vill köra en innovativ transportbil till en låg månadskostnad, med låg skatt på 360 kr om året, samt med låga drift- och servicekostnader. Upplev ett enkelt bilägande för ditt företag, med Peugeot E-Expert – dessutom nu till ännu lägre pris eftersom Peugeots elektriska transportbilar är berättigade till den nya klimatpremien som trädde i kraft den 13 februari. För att veta mer om erbjudandet och hur du kan få ta del av den nya klimatpremien när du köper en ny Peugeot är du välkommen in till din närmaste återförsäljare där våra kunniga säljare är redo att bistå med hjälp.

Peugeot E-Expert Pro L2 – pris 3.299 kr/mån

Utrustning i urval:

  • 7″ pekskärm, radio, Apple CarPlay, Bluetooth & USB
  • Backkamera samt parkeringssensorer bak
  • Moduwork passagerarsoffa
  • Mellanvägg med lastlucka
  • Connected Services, SOS & Assistance
  • Värmepump ‒ förvärm bilen via appen MyPeugeot

 

 


 

Leave a Comment

Company

Hedbergs Bil

DRIVING THE FUTURE - SEDAN 1896 grundade John Hedberg familjeföretaget Hedbergs Bil. Sedan dess har vi sålt produkter som fört framåt – allt från cyklar till bilar. Idag hittar du oss i en toppmodern fullserviceanläggning på Hornyxegatan 16 (Fosie) som du enkelt från motorväg E65.

Hedbergs Bil är sedan 2023 återförsäljare av Peugeot, Citroën och DS Automobiles i Malmö samt Silence som har ett spännande utbud av eldrivna mopeder och lätta motorcyklar. Förutom att vi är auktoriserad verkstad för Peugeot, Citroën och DS Automobiles erbjuder vi även service för Ford.
Välkommen in till oss på Hedbergs Bil i Malmö!

Location

Hornyxegatan 16, Malmö, Sweden
Visit Location

Hornyxegatan 16, Malmö, Sweden