IONIQ 6 Awaken your world

Expires in

Se mer

See more
63 Times Redeemed
4,033 Views

World Car of the Year 2023

 

Helt nya IONIQ 6 med sin unika, strömlinjeformade design banar väg för en ny era av elektrisk mobilitet. En electrified streamliner skapad för att ge dig ett personligt och flexibelt utrymme som omdefinierar den traditionella kupén.

Skräddarsy din körupplevelse

Du kan skapa en mer personlig körupplevelse genom att justera styrmotstånd, motoreffekt, gaspedalens känslighet och körläge på IONIQ 6 med fyrhjulsdrift.

Mer plats och elegans

Den kokongliknande interiören i IONIQ 6 omdefinierar den traditionella bilkupén. Den nya elbilsdedikerade plattformen, E-GMP, har gjort det möjligt att lämna plats för extra benutrymme och komfort i kupén. Och med stämningsbelysningen Dual Color Ambient Lighting kan du ljussätta interiören så att den matchar ditt humör.

Banbrytande teknologi för ökad säkerhet och komfort

IONIQ 6 omdefinierar synen på mobilitet med sitt breda utbud av moderna, smarta och användarvänliga säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

 

Autonom körteknik

IONIQ 6 är utrustad med förarassistanssystemet Highway Driving Assist II, som kan hjälpa dig med allt från att kontrollera hastighet, räckvidd och filbyte under körning och m.m.

 


 

Leave a Comment

Company

MMC MALMÖ

KVALITET OCH PASSFORM Återförsäljare för Mitsubishi, Hyundai och Maxus. Vi på MMC har som målsättning att genom långsiktigt och professionellt arbete bygga upp en stabil och nöjd kundkrets. Kunder som med förtroende kan vända sig till oss med alla bilrelaterade frågor.


Agnesfridsvägen 129 213 75 Malmö Tel: 040-55 26 40 E-post: info@mmcmalmo.se.

Location

Agnesfridsvägen 129, 213 75 Malmö, Sweden
Visit Location

Agnesfridsvägen 129, 213 75 Malmö, Sweden