Ta med cykeln

Expires in

Ta med cykeln

See more
24 Times Redeemed
3,329 Views

Cykelhållare till bilen

En cykelhållare till bil är ett perfekt redskap när du ska på semester, då du enkelt kan ta med cyklar överallt. Det är även någonting som är bra att ha i vardagen, då det många gånger kan vara läge att ta med cykeln. En cykelhållare gör dig mer flexibel och gör att du kan röra dig mer.

Det är viktigt att en cykelhållare till bilen är tålig och stark då den ska orka bära en eller flera cyklar. Vi erbjuder därför endast cykelhållare som kommer från högkvalitativa varumärken och som uppfyller de krav vi har på produkten. Det är också viktigt att de ska vara lätta att montera och plocka av för att du smidigt ska kunna använda dem.

Olika typer av cykelhållare – vilken passar dig?

Vi säljer flera olika typer av cykelhållare till bilen. Det finns de du sätter på taket, de som monteras på bakluckan, samt de som du sätter fast i bilens dragkrok. Sedan klarar de alla av att bära olika antal cyklar, vissa kan bära två cyklar medan andra varianter klarar av att bära fyra cyklar.

Här hos oss kan du fylla i din bils registreringsnummer och enkelt få upp de cykelhållare som passar just din bil. På så sätt är det enkelt för dig att sortera bland våra varor och att välja den variant som fungerar bäst för dig. Vi har även varianter i olika prisklasser, men som alla håller samma höga kvalitet.

Tillbehör till cykelhållaren

I den här produktkategorin hittar du även en del tillbehör till din cykelhållare. Det finns en del tillbehör som kan vara mycket bra att ha. Vi säljer exempelvis ramper så att du enklare kan lasta på din cykel på hållaren. Det är extra bra om du har en tung elcykel. Det finns också olika skyddsprodukter både för cykel och bil.

Även om du endast behöver cykelhållaren till bilen kan det ibland vara bra att köpa till några tillbehör. Det finns även de tillbehör som gör att din cykelhållare kommer ha plats för ännu en cykel. Hos oss hittar du tydlig information om vilka tillbehör som passar de olika cykelhållarna, så att det blir smidigare för dig att sköta inhandlingen.

Cykelhållare från Thule

På Autoexperten säljer vi endast cykelhållare, inkl. tillbehör och reservdelar till dessa, från Thule. Inte bara är Thules cykelhållare bäst enligt oss, utan också enligt de flesta sajter som testar och rekommenderar produkter.

 


 

Company

Autoexperten

Vi på Autoexperten har bilar i vårt DNA

Vi vill hjälpa dig som kund i ditt bilägande, vare sig det handlar om service, reparationer eller tips kring en specifik modell och rätt inköp från vår butik.

Våra butiker står till ditt förfogande med kunnig personal, ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva till din bil eller släpvagn och vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos en Autoexperten-butik eller när du lämnar in bilen hos en av våra verkstäder. Välkommen!

Location

Lundavägen 143, 212 24 Malmö, Sweden
Visit Location

Lundavägen 143, 212 24 Malmö, Sweden