MOTOROPTIMERING

Expires in

Se mer

See more
28 Times Redeemed
3,720 Views

Ökar effekten och minskar bräsnleförbrukningen.

Motoroptimering med garanti

Vi har en vision om att ta fram varje motors fulla potential, och göra det till de bästa villkoren och med den främsta tekniken. Vi tycker att du helt enkelt ska få ut mer av ditt fordon – tag kontakt idag så berättar vi gärna mer! Hos oss får du mer effekt och körglädje i ditt fordon, och ofta även en lägre förbrukning. Vår tjänst är trygg och säker med 60 dagars full returrätt och upp till 24 månaders motorgaranti*. Vi installerar inga trimboxar eller chiptrim, vi jobbar endast med modern motorprogrammering, med samma metod biltillverkaren använder för att uppnå olika effektnivåer i en grundmotor.
  • Motoroptimering

Börja med att söka fram ditt fordon på Optione och se effektresultat och prisuppgifter. Med några knapptryck har du skickat en icke bindande förfrågan och blir snart kontaktad av vår bokningscentral för att få svar på dina sista funderingar inför eventuell tidsbokning. Du kan även kontakta oss direkt på telefon 040-21 54 00 för bokning och mer information.

Varmt välkommen!

 


 

Leave a Comment

Company

EQUIP AUTO | ZVIZZER

Välkommen till Equip Auto / ZviZZer-center – Malmös största bilvårdcenter! Från 2023 erbjuder vi ZviZZers lackkyddsystem istället för Ditec, i övrigt är allt som vanligt.

ZviZZer är ett tyskt varumärke och de en av de största tillverkarna och polerrondeller i världen. De är helt inriktade på polering och skydd av lacken på fordon.


Cypressvägen 29, Malmö
Tel. 040 21 54 00
E-Mail: info@equipauto.se

Location

Cypressvägen 29, 213 63 Malmö, Sweden
Visit Location

Cypressvägen 29, 213 63 Malmö, Sweden