MITSUBISHI ORIGINALSERVICE

Expires in

Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500:-) som hjälper dig vid driftstopp.

See more
92 Times Redeemed
3,335 Views

MITSUBISHI ORIGINALSERVICE

 

 

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.

Vi är specialister på Mitsubishi och genom att välja en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver.

Du får alltid bästa omhändertagande vid varje servicetillfälle då våra tekniker har tillgång till fabrikens senaste tekniska information, rätt verktyg, rätt reservdelar och har genom vårt omfattande utbildningsprogram rätt kompetens att på allra bästa sätt ta hand om din bil!

För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart Mitsubishi Original reservdelar som är godkända av fabriken används.

Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat.

Dessutom tillämpar vi prisgaranti för att bevisa att vi trots vår specialistkompetens inte är dyrare än andra.

Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500:-) som hjälper dig vid driftstopp.

Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle då den förnyas.

 


 

Leave a Comment

Company

MMC MALMÖ

KVALITET OCH PASSFORM Återförsäljare för Mitsubishi, Hyundai och Maxus. Vi på MMC har som målsättning att genom långsiktigt och professionellt arbete bygga upp en stabil och nöjd kundkrets. Kunder som med förtroende kan vända sig till oss med alla bilrelaterade frågor.


Agnesfridsvägen 129 213 75 Malmö Tel: 040-55 26 40 E-post: info@mmcmalmo.se.

Location

Agnesfridsvägen 129, Malmö, Sweden
Visit Location

Agnesfridsvägen 129, Malmö, Sweden