Kamin Origo

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

fr. 35 400 SEK
See more
29 Times Redeemed
1,880 Views

Kamin Origo

 

Med sina rena linjer fångar Origo själva essensen i den nordiska minimalismen. Den slanka cylinderformen understryker det enkla och moderna uttrycket – här finns inga överflödiga detaljer som stör harmonin. Den rymliga brännkammaren har en stor glasfront som gör brasan väl synlig. Med praktiska lösningar som självstängande lucka och integrerad askbehållare är detta en kamin som på ett självklart och elegant sätt förenar form med funktion.

Produktbeskrivning

Smarta lösningar

Praktiska funktioner som självstängande lucka, integrerad askbehållare och ett funktionellt handtag gör vedeldningen både säker och enkel.

Stor glaslucka

Den stora glasluckan ger en bra insyn till brasan.

Stilsäker design

 

Underhållsfria material

Origo är gjord av stål och belagd med en miljövänlig lack, vilket gör den helt underhållsfri.

Valmöjligheter

Vill du sätta din personliga prägel på Origo? Då kan du välja en dimbar LED-belysning till sockeln – som gör kaminen extra dekorativ, även när den inte används.


 

Company

Eldabutiken Vellinge

Eldabutiken i Vellinge Varmt välkomna till vår trivsamma butik för att se din drömeldstad. Vi eldar i flertalet braskaminer så att du även kan se dem brinna i verkligheten. Fungerar det inte med en vedeldad kamin så har vi även alternativ i form av gaseldstäder samt bioetanolkaminer. Behöver din skorsten renoveras? Här hjälper våra duktiga montörer dig med det. Vårt motto är ”Personlig service och stor kunskap” (med 40 år i branschen).

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge. <br> Telefon 040-45 81 60 <br> E-post: vellinge@eldabutiken.se

Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden
Visit Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden