EINAR FÅTÖLJ MED FOTPALL TYG

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

6 890 SEK
6 201 SEK
See more
REA
52 Times Redeemed
2,214 Views

EINAR FÅTÖLJ MED FOTPALL TYG

 

Einar är en mycket stabil ställbar seniorfåtölj i grått tyg. Du sitter både bekvämt upprätt och kan mjukt luta dig tillbaka. Sitsens och ryggens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida, som gör att du smidigt kan ändra position och luta dig tillbaka. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge du för tillfället vill sitta i.

Pallen är skön att vila benen på. Pallen är flexibel och kan användas på olika sätt. Du kan både vila benen på den och sätta fötterna på fotstödet.

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj med lite högre sitthöjd!

Fåtöljens tyg är slitstarkt. Stativet är tillverkat i gummiträ och lackad ekfanér, som är lätt att torka av. Einar fåtölj finns också som lyft-upp fåtölj, i läder och fårskinn.

 

 


 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden