Kontinentalsäng Elegans 180×200 cm 

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

35 935 SEK
28 990 SEK
See more
REA
48 Times Redeemed
3,910 Views

Kontinentalsäng Elegans 180×200 cm

Ekelsjö

• Kontinentalsäng Elegans 180×200 cm. • Bäddmadrass Premium, höjd 7 cm. • Konat ben i trä, svart, höjd 19 cm.

 

 

För vem passar kontinentalsäng Elegans 180×200 cm?

Kontinentalsäng Elegans 180×200 cm är perfekt för dig som längtar efter en skön, svensktillverkad dubbelsäng med massor av komfort och hög kvalitet! Uppskattar du också design, är detta en säng för dig! Kontinentalsäng Elegans har just som namnet berättar, en elegant air över sig, som ger sovrummet en stilfull lätthet. Detta är ett kontinentalsängpaket med säng, bäddmadrass och ben.

Kontinentalsäng Elegans

Kontinentalsäng Elegans består av tre gedigna lager. Den är konstruerad enligt följande: längst ner i sängen finns en underbädd byggd av träram som innehåller bonellresårer. De ger ett stabilt stöd till din kropp. På denna underdel finns en överdel, som består av en kassett konstruerad av fjädersystem av J-pocketresårer. De ger dig optimalt stöd, oavsett hur och var du ligger i sängen. På toppen, på liggytan, finns bäddmadrassen. Den ökar på komforten som underliggande lager har.

Är ni fler än en som ska sova i sängen? Då kan ni välja olika komforter i madrasserna. Du kan välja olika fastheter på vänster, respektive höger del av sängen. Sängen finns i medium, fast och extra fast komfort.

Kontinentalsäng Elegans är byggd med en hel kassett, vilket gör att du slipper skarven i mitten och får en jämn liggkomfort över hela sängen.

Välj klädsel i tyg Scala, som finns i 13 olika färger!

 

Varmt välkommen till vår butik!


 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden