LADY HÖRNSOFFA I TYG

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

17 220 SEK
15 498 SEK
See more
REA
103 Times Redeemed
3,949 Views

LADY HÖRNSOFFA I TYG

 

 

Lady ger dig en riktigt skön sittkomfort, med sin höga rygg och sittdynor i 38-kg kallskum, svept med polyeter. En sittriktig soffa för alla stunder!

Lady har rygg- och sitsdynor som är sitter fast i rygg och sits vilket har en stpr fördel. Den fasta designen på ryggdynorna och sittdynorna gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida runt eller förflytta sig när du sitter i soffan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, utan att behöva någonsin justera dem.

Lady är tillverkad i en liten by i norra Skåne, som tillverkar soffor endast av högsta kvalité. Därför kan vi ge dig 10 års garanti för rambrott sittstomme och sättningar i sittdynor. Här visar vi hörnsoffan i tyg Tova grå, ett slitstarkt och trevligt tyg. Benen är i brun plast.

Ladyserien är byggbar och finns i både tyg och läder. Om du önskar ett annat tyg, färg, eller läder är du varmt välkommen in i någon av våra butiker, så hjälper vi dig vidare!

 

Detaljerad information

En hörnsoffa är en klassisk soffa som ger många sittplatser. Den ger också möjlighet till ett stort soffbord – perfekt för dig som tycker om att mysa med film o kvällsmyssnacks i soffan! De avslutande armstöden ger skön komfort, fina att luta armen mot, eller lägga en kudde vid o vila huvudet mot.

Lady finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.

 

 


 

 

 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden