Contura Connect 556

Expires in

Boka möte med oss i Vellinge.

fr. 41 900 SEK
See more
75 Times Redeemed
2,480 Views

Contura Connect – smart, enkel och uppkopplad

Med Contura Connect 556 kliver braskaminen in i en ny digital era och blir en del av det intelligenta, hållbara hemmet. Kaminen reglerar automatiskt tilluften för en optimerad, renare och mer effektiv förbränning. Med den tillhörande appen får du full kontroll och överblick över din eldning.

Med Contura Connect 556 tar vi kaminen in i en ny digital era, som en del av det intelligenta, hållbara hemmet. Contura Connect 556 är lika banbrytande innovativ som den är enkel att använda. Den reglerar automatiskt tilluften till kaminen, för en optimerad, renare och mer effektiv förbränning med minskade utsläpp. Dessutom, längre brinntid mellan vediläggen.

Med den tillhörande appen får du full kontroll och överblick över din eldning.

 

PRODUKTINFORMATION

Company

Eldabutiken Vellinge

Eldabutiken i Vellinge Varmt välkomna till vår trivsamma butik för att se din drömeldstad. Vi eldar i flertalet braskaminer så att du även kan se dem brinna i verkligheten. Fungerar det inte med en vedeldad kamin så har vi även alternativ i form av gaseldstäder samt bioetanolkaminer. Behöver din skorsten renoveras? Här hjälper våra duktiga montörer dig med det. Vårt motto är ”Personlig service och stor kunskap” (med 40 år i branschen).

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge. <br> Telefon 040-45 81 60 <br> E-post: vellinge@eldabutiken.se

Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden
Visit Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden