Kamin Duo 6

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

fr. 34 500 SEK
See more
47 Times Redeemed
1,864 Views

Kamin Duo 6

 

Överdelen och sidorna på Nordpeis Duo 6 är klädda med noga utvald täljsten. Den traditionella täljstenen ger vedkaminen ett stilrent uttryck och i underdelen finns ett praktiskt förvaringsutrymme. Tar upp minimalt med golvyta och kan placeras i hörn, mot en vägg eller fristående i rummet. Det luftspolade glaset och den ljusa brännkammaren gör att brasan syns tydligt. Vedkaminen kan anslutas till extern lufttillförsel, vilket är lämpligt i välisolerade bostäder med minimal naturlig ventilation.

 

Täljsten

Ovandelen och sidorna på Duo 6 är klädda med noga utvald täljsten som ger ett stilrent intryck.

Underdel med lucka

Duo 6 är en klassisk vedkamin med stort frontglas som gör att brasan syns tydligt. Den har också en praktisk underdel med lucka.

Ren förbränning

Alla våra kaminer och spisar ger en ren förbränning. Genom att byta till en eldstad med ren förbränning gynnar du både miljön och din plånbok.

Luftspolning

Frisk luft leds in genom en kanal i glasets överkant och flödar ner jämnt längs glaset i den heta förbränningskammaren. Den rena luften förhindrar att rökgaser kommer i kontakt med glaset och sotar ner det. Den bidrar även till att brasans intensitet blir kontrollerad.

Friskluftstillförsel

Denna produkt är utrustad med ett kopplingsrör som en montör kan ansluta till en extern tilluftskanal. I moderna hus med minimal naturlig ventilation behöver extern luft tillföras för att brasan ska brinna optimalt.

 


 

Company

Eldabutiken Vellinge

Eldabutiken i Vellinge Varmt välkomna till vår trivsamma butik för att se din drömeldstad. Vi eldar i flertalet braskaminer så att du även kan se dem brinna i verkligheten. Fungerar det inte med en vedeldad kamin så har vi även alternativ i form av gaseldstäder samt bioetanolkaminer. Behöver din skorsten renoveras? Här hjälper våra duktiga montörer dig med det. Vårt motto är ”Personlig service och stor kunskap” (med 40 år i branschen).

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge. <br> Telefon 040-45 81 60 <br> E-post: vellinge@eldabutiken.se

Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden
Visit Location

Falsterbovägen 179, 235 91 Vellinge, Sweden