SVERIGEPORTEN TAKSKJUTPORT

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

NEW!
136 Times Redeemed
3,916 Views

SVERIGEPORTEN TAKSKJUTPORT

Porten ingår i Vårkampanjen. 25 % rabatt gäller mellan den 1/4-15/5-2024. Observera att rabatten ej är avdragen i presenterat pris. Rabatten dras av vid fakturering.

Sverigeporten, en takskjutport anpassad för vårt nordiska klimat och din personliga smak. Porten till hör kategorin PRIMA, som innehåller ett brett urval av driftsäkra takskjutportar. De många ytorna och profilerna gör det enkelt att passa in porten med husets och garagets övriga exteriör. Bland standardfärgerna kan du välja en uppskattad vanlig och matchningsbar färg. Bland Sverigeportens varianter hittar de flesta en port som passar.

 

 

INFORMATION OCH FAKTA

Porten ingår i Vårkampanjen. 25 % rabatt gäller mellan den 1/4-15/5-2024. Observera att rabatten ej är avdragen i presenterat pris. Rabatten dras av vid fakturering. Rabatten gäller på porten vid köp av port med montage.

Pris 15 425 KR
Delbetala med Svea

Beräknad leveranstid 6-8 veckor. Vid montering är leveranstiden något längre.

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

 


 

Company

GARAGEPORT EXPERTEN VELLINGE

Vi servar Södra Malmö - Bunkeflo, Tygelsjö, Vellinge, Näset, Trelleborg, Skurup, Svedala, Oxie. Hos oss hitta du marknadens bredaste sortiment för garageportar, industriportar och ytterdörrar.

Vi är återförsäljare och serviceansvariga för Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Vi öppnar snart en splitterny butik i centrum av Vellinge.


Tel. 040-65 56  579
Vattentornsgatan 5, Vellinge
E-Mail: patric.goransson@garageportexperten.se

Location

Vattentornsgatan 5, Vellinge, Sweden
Visit Location

Vattentornsgatan 5, Vellinge, Sweden