FÖRMÅNSCYKEL

Expires in

View more

See more
NEW
86 Times Redeemed
3,351 Views

FÖRMÅNSCYKEL

 

EN INVESTERING FÖR HÄLSA OCH MILJÖ

 Bidra till en stärkt folkhälsa och minskad klimatpåverkan.
 Ett fantastiskt erbjudande till anställda genom avdrag på bruttolönen.
 Ingen extra kostnad för företaget.
 Stärk företagets miljöprofil och bli en mer attraktiv arbetsgivare.
 Enkelt upplägg med personlig service och minimal administration.

 

SPARA TUSENTALS KRONOR

Tänk att kunna få din drömcykel till ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjlighet att erbjuda sina anställda en eller flera cyklar genom ett förmånligt leasingavtal. Det görs ett månatligt avdrag på din bruttolön som blir skattemässigt förmånligt. Beroende på vilken lön du har kan du göra en besparing på mellan 20-40% på en cykel genom ett förmånscykelupplägg.

SMART, ENKELT OCH TRYGGT

Hos oss finns marknadens bästa lösningar till dig som vill bidra till miljön och dina anställdas välbefinnande. Vi erbjuder personalcyklar och förmånscyklar i ett väl genomtänkt paket. Lättare än så här kan det inte bli att erbjuda dina anställda förmåncyklar och som anställda kan de fritt välja vilken typ av cykel de är intresserade av. När avtalstiden är slut lämnas cykeln tillbaka eller köps ut. Enkelt, tryggt och förmånligt för både arbetsgivare och anställd, för att inte tala om miljön och hälsan.

VAD ÄR EN FÖRMÅNSCYKEL?

En förmånscykel är en förmån som arbetsgivaren kan erbjuda dig som anställd. Du som anställd finansierar förmånscykeln genom ett bruttolöneavdrag. Detta belopp dras på din bruttolön och din besparing syns på din nettoeffekt på din lön. Arbetsgivaren kan välja om det skall vara kostnadsneutralt för företaget eller om de vill subventionera upplägget. Oavsett upplägg är det väsentligt billigare för den anställde att ta ut en förmånscykel än att köpa samma cykel i butik.

HUR KAN VÅRT FÖRETAG ERBJUDA FÖRMÅNSCYKLAR?

Först behöver företaget teckna ett avtal med oss eller vår samarbetspartner. Detta avtal ger er möjlighet att beställa förmånscyklar hos oss på Cykelgiganten. Anställda kan sedan välja ur hela vårt sortiment av cyklar samt tillbehör som går att fästa på cykeln.

 

Warm welcome to our stores!

 

 


 

Leave a Comment

Company

CYKEL GIGANTEN

DET ÄR EN UPPLEVELSE ATT BESÖKA CYKELGIGANTEN Vi har ett stort utbud av cyklar och tillbehör i din lokala cykelbutik i Malmö, Lund, Löddeköpinge eller Kristianstad. Utbudet varierar mellan butikerna och webben så kontakta gärna din butik för att kontrollera om de har det du söker. Välkomna!


CYKELGIGANTEN MALMÖ Tel. 040-619-35-00 Jägersro Handelsgatan 1, Malmö

CYKELGIGANTEN LÖDDEKÖPINGE Galleria Center Syd Marknadsvägen 7, Löddeköpinge

CYKELGIGANTEN BURLÖV Burlöv Center Kronetorpsvägen 2, 232 37 Arlöv

CYKELGIGANTEN LUND Nova Lund Företagsvägen 36, Lund

CYKELGIGANTEN KRISTIANSTAD Härlöv Jochums Väg 3, Kristianstad

Location

Handelsgatan 1, Malmö, Sweden
Visit Location

Handelsgatan 1, Malmö, Sweden