MERIDA EONE-SIXTY 575

Expires in

Välkommen in i våra butiker!

68 995 SEK
54 495 SEK
See more
REA
96 Times Redeemed
2,041 Views

MERIDA EONE-SIXTY 575

 

Ingen stig är för svår eller långt bort! Med samma prisvinnande aluminium-ram och grymma EP8-motor som sina dyrare syskon men med ett lägre pris. Nytt för i år är det enorma 750 Wh batteriet som lockar med långlivade äventyr. eONE-SIXTY 575 bjuder på lekfull cykling när du piskar stig eller kör utför. Med mullet-uppsättning (27,5″ bak och 29″ fram) blir den kvicksvängd i bermsen men stabil när du köttar på utför eller i hög fart.

OBS! Endast 1 exemplar kvar. Denna cykel har ett litet skavmärke i lacken på ett ställe om man tittar noga. Inget som påverkar cykelns funktion eller kvalitet. Se bild i bildgalleriet.

ORD FRÅN MERIDA:

All vår kunskap om eMTB går in i eONE-SIXTY 575. Prisvinnande geometri i aluminium och ett stort batteri på hela 750 Wh och EP8-motor från Shimano. Rockshox står för dämparna och Shimanos omtyckta bromsar hjälper dig att kontrollera farten. Resultatet är en välbalanserad eMTB som tål allt du kan slänga i dess väg – utan att den spränger din budget.
Nya eONE-SIXTY fyller skorna till förra generationens succécykel – och det med råge. Det finns ingen annan eMTB som har lika många vintster och toppscorer. Bland annat blev den utsedd till “BEST IN TEST” av E-Mountainbike i deras ‘Best of 2021’ eMTB grupptest, den fick ‘Best of 2021’ i World of MTB och FREERIDE gav eONE-SIXTY 9000 nästan den perfekta score på 9.5 av 10. För 2022 är vår e-endurocykel utrustad med Shimano EP8 motor som är benchmark för lätta och starka motorer. Lägg till en ram och gemoetri med perfekt balans av manövrerbarhet och stabilitet. Den robusta ramen med inbyggt batteri tåler allt du kan stöta på i skogen.

Company

CYKEL GIGANTEN

DET ÄR EN UPPLEVELSE ATT BESÖKA CYKELGIGANTEN

Vi har ett stort utbud av cyklar och tillbehör i din lokala cykelbutik i Malmö, Lund, Löddeköpinge eller Kristianstad. Utbudet varierar mellan butikerna och webben så kontakta gärna din butik för att kontrollera om de har det du söker.
Välkomna!

Location

Handelsgatan 1, Malmö, Sverige
Visit Location

Handelsgatan 1, Malmö, Sverige