SCOTT, SUB ERIDE EVO 750WH MEN, 11 VXL, PRISM TEAL GREEN, L

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

53 339 SEK
35 339 SEK
You save: 35%
Show Code
REA
37 Times Redeemed
3,570 Views

KAMPANJ! Kommer snart till butik, kom in och lägg en förhandsbeställning idag.

 

 

Fina Scott Sub eRide Evo gör pendling med elcykel till ett självklart val. Drivs av den senaste generationens Bosch-drivsystem med ett 750 Wh batteri, är Sub eRide Evo den idealiska stadspendlaren. Förstklassig integration tillsammans med högkvalitativa lampor och en pakethållare gör denna cykel redo att hjälpa dig att täcka stora avstånd med pålitlig prestanda utan bekymmer.

ERIDE AVANCERAD DESIGN
Med denna nya generation av elcyklar har designen drivits längre än någonsin tidigare. Mer än bara ett batteri integrerat i ramen ser vi cykeln som ett system där varje del måste tas i beaktande. För att förbättra integrationen har vi därför arbetat mycket med linjekontinuiteten men också med designbalansen från styrröret till bakgafflarna. Njut av en cykel med en unik karaktär!

BOSCH KIOX DISPLAY
Litet, robust och anslutet, Kiox har alla klassiska funktioner hos en cykeldator samtidigt som den ger eRide tillgång till den digitala världen via sin Bluetooth-anslutning och en dedikerad smartphone-app. Den färgglada displayen ger dig all din cykeldat på en blick, medan den separata kontrollenheten låter dig växla lägen på nolltid.

BOSCH POWER TUBE
Tack vare deras räckvidd, långa livslängd, intelligenta batterihanteringssystem och enkel hantering, hör Bosch Power Tube litiumjonbatterier till de modernaste på marknaden.

 

 

 

 

 

Company

ELCYKELPUNKTEN MALMÖ

Letar du efter en elcykel? Vill du bara prova en för första gången eller du har redan bestämt dig för vilken du ska ha? Vi har massor av olika elcykelmodeller från kända märken så som Crescent, Ecoride, Batavus, Trek m.m. Besök oss på Mobilia i Malmö!


Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 32.
Tel: 040-40 15 19
E-Mail: malmö.mobilia@elcykelpunkten.se

Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden
Visit Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden