ELCYKEL TREK, ALLANT+ 5, SOLID CHARCOAL, M

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

29 599 SEK
26 639 SEK
You save: 10%
Show Code
REA
15 Times Redeemed
3,190 Views

ELCYKEL TREK, ALLANT+ 5, SOLID CHARCOAL, M

 

Allant+ 5

Allant+ 5 är en mångsidig elcykel konstruerad för cyklister, pendlare och helgäventyrare som vill ha en kraftfull, bekväm och prisvärd elcykel. Ett tillförlitligt Bosch-drivsystem som ger assistans upp till 25 km/h, gaffel med vägutslätande dämpning, robusta 27.5-tumshjul och praktiska funktioner gör den här elcykeln till en smart lösning för att ta sig runt i stan och till och med utforska grusvägarna i närområdet. Du letar efter en mycket prisvärd elcykel med en bra mix av prestanda och komfort. Du tänker cykla mycket och du vill ha en elcykel som klarar det mesta och som låter dig göra mer och cykla längre än någonsin tidigare.
En snygg och lätt ram i hydroformat aluminium, ett batteri på 500 Wh monterat i diagonalröret, ett kraftfullt Bosch Performance Line CX-drivsystem (250 W, 85 Nm) som ger assistans upp till 25 km/h och en Purion-controller. Dessutom en dämpad gaffel med Lockout-funktion, en 9-växlad Shimano-drivlina, hydrauliska skivbromsar som ger vädersäker bromskraft, fram- och baklampor, skärmar samt pakethållare. Den här elcykeln kammar hem högsta poäng inom såväl teknik som prisvärdhet. Den är utrustad med ett kraftfullt Bosch-system, en dämpad gaffel som tar hand om vägens ojämnheter och en kvalitetskomponentgrupp som har valts för sin tillförlitlighet och långa hållbarhet. – Ett kraftfullt drivsystem och genomtänkta funktioner gör det ännu mer tilltalande och positivt att lämna bilen hemma – Geometrin för åkstil 4 ger användaren en aktiv sits utan att kompromissa med komforten – Styva 27.5-tumshjul med genomgående axel ger pålitlig och stabil manövreringsförmåga samtidigt som däcken med sin stora volym gör cykeln bekvämare – Gaffelns Lockout-funktion säkerställer att du alltid cyklar effektivt: lås dämpningsfunktionen på slät asfalt och öppna den när det ojämna underlaget kräver det – Boschs Purion-controller är liten och snygg och visar hastighet och sträcka såväl som batteriets räckvidd Nya Bosch Performance Line CX Den helt nya Bosch Performance Line CX-motorn är lättare, mindre och tystare än föregående versioner, för renare integration och smidigare manövrering. Den är även mer effektiv så att du kan åka längre med en enskild batteriladdning. Använd det intelligenta eMTB-läget för att automatiskt anpassa assistanseffekten efter terrängen. Det är ett autoläge som levererar precis lagom med kraft så att du kan njuta av att cykla. Ställ in det och glöm bort det. Hur lång är räckvidden? Om du vill se hur långt du kan cykla på din elcykel på en enda laddning kan du använda Boschs räckviddskalkylator. Vi har fyllt i variabler för den här cykelmodellen och en genomsnittlig cyklist, men du kan göra de ändringar som behövs för att få en bättre uppskattning.

 

 

 


 

Company

ELCYKELPUNKTEN MALMÖ

Letar du efter en elcykel? Vill du bara prova en för första gången eller du har redan bestämt dig för vilken du ska ha? Vi har massor av olika elcykelmodeller från kända märken så som Crescent, Ecoride, Batavus, Trek m.m. Besök oss på Mobilia i Malmö!


Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 32.
Tel: 040-40 15 19
E-Mail: malmö.mobilia@elcykelpunkten.se

Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden
Visit Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden