ALESSIO MATBORD Ø130 CM MED ILÄGGSSKIVA

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

18 990 SEK
15 192 SEK
See more
REA
57 Times Redeemed
2,847 Views

ALESSIO MATBORD Ø130 CM MED ILÄGGSSKIVA

 

Skapa en modern matplats med fantastiska Alessio matbord ø130 cm! Bordet har cirkulära former som samspelar till en trivsam möbel att umgås kring. Det har en rund bordsskiva med en väl tilltagen tjocklek på 3 cm. Bordets pelare har dekorativa ribbor.

Alessio ø130 cm passar för 6 personer i sin runda grundstorlek. Du anpassar bordet efter dina behov med iläggsskivor, som du enkelt förlänger bordet med och får ett ovalt bord. Pelaren delar snyggt på sig vid förlängningen.I köpet ingår en iläggsskiva och du kan komplettera med ytterligare en. Varje iläggsskiva ger plats till två extra gäster. På så sätt kan ni samlas och umgås upp till 10 personer kring matbordet.

 

 


 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden