KEMTVÄTT AV 5 SKJORTOR FÖR 125:-

Expires in

Välkommen till vår butik!

See more
50%
60 Times Redeemed
3,313 Views

KEMTVÄTT AV 5 SKJORTOR FÖR 125:-

 

Vi utför kemtvättar i vår moderna tvättanläggning. Komplett maskinpark med skonsamma och miljövänliga tvättar. Vi är specialister på kemtvätt. Oavsett om olyckan varit framme eller om du bara behöver fräscha upp ett favoritplagg, kan vi hjälpa dig. På Milano Kemtvätt har vi stor kompetens av kemtvätt och vattentvätt och ser till att dina plagg tvättas och behandlas på rätt sätt.
Med personlig service och extratjänster såsom kemtvätt, skrädderi och mattvätt vill vi vara din självklara kontaktpunkt när du behöver hjälp med olika typer av tvätt.
Våra tjänster är tillgängliga för både privatpersoner och företag och vi kan erbjuda Express-service vid behov.

Alla material

Det finns många typer av material som kan vara svåra att tvätta själv. Skinn, mocka, ull och siden hör till de typer av material som ofta kräver kemtvätt eller mycket skonsam vattentvätt. Om du vill att dina plagg ska hålla i många år framöver är det bättre att överlämna dessa till oss så att de tas om hand på rätt vis.

Ibland har man helt enkelt inte tid att tvätta och stryka sina kläder eller hemtextilier. Med ett fullspäckat schema kan det vara smart att överlämna tvätten till ett proffs. Resultatet kommer att tala för sig själv. En fackmannamässigt tvättad och välpressad skjorta gör sitt till för en professionell look. Vi tvättar alla typer av material och plagg exempelvis:

Känsliga material och textiler
Läder
Päls
Skjortor
Kostymer
Klänningar

Proffstvätt för hotell och cateringfirmor

Företag såsom hotell eller cateringfirmor brukar ha en rejäl mängd textilier som behöver tvättas regelbundet. Bordsdukar, servetter, gardiner, frotté och lakan måste tvättas i stora maskiner som få företagare själva besitter på. Att lämna in allt till ett professionellt tvättföretag gör att ni slipper ett tidskrävande steg i arbetet och kan koncentrera er på att erbjuda riktigt bra service till era kunder istället.

 


 

Leave a Comment

Company

MILANO KEMTVÄTT & SKRÄDDERI

Vi erbjuder professionell kemtvätt och skrädderi med fokus på högkvalitativa kläder, noggrann tygvård, diskret och uppmärksam service. Oavsett om det gäller en mindre ändring eller något mer avancerat så är alltid vårt mål att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi även Express-service.


Djäknegatan 2 21135, Malmö
Tel. 040 54 54 54
Mob. 076 167 0444

Location

Djäknegatan 2, 211 35 Malmö, Sweden
Visit Location

Djäknegatan 2, 211 35 Malmö, Sweden