25% RABATT PÅ UTVALDA GARAGEPORTAR

Expires in

BOKA GRATIS HEMBESÖK!

See more
REA
105 Times Redeemed
2,554 Views

KAMPANJ – 25% RABATT
PÅ UTVALDA GARAGEPORTAR

 

 

Sverigeporten finns i 7 olika profiler, 3 ytor, valfri standardfärg och alla storlekar med dragfjäder, upp till som mest 3500 x 2500 mm. Porten är framtagen för att passa vårt nordiska klimat som bjuder allt från långa heta sommardagar till vinterkyla, för att inte tala om, regn som piskar intensivt i hårda vindar. Den mjuka bottenlisten ger bra tätning även vid viss ojämnhet i golvet och de följsamma dubbla sidotätningarna sluter tätt i alla väder. Porten är välisolerad med en 40 mm isolerande kärna av freonfritt polyuretanskum täckt av tjock, förzinkad stålplåt på både in- och utsida vilket ger en stark, stabil och tålig port.

Ett mycket bra alternativ för varmgarage och garage i huset. Mellan 1/4 och 15/5 2024 ger vi på Garageportexperten SVERIGEPORTEN och SVERIGEPORTEN UP till 25% rabatt. Dessutom laddar vi på med ett extra erbjudande i form av vårt VÅRPAKET! Där du får port, motor och fjärrkontroll monterat och klart för bara 18 990 kronor. Boka ett gratis hembesök så berättar vi mer!

OBSERVERA ATT ALLA PRISER NEDAN ÄR INNAN AVDRAGEN RABATT.

 


 

Company

GARAGEPORT EXPERTEN VELLINGE

Vi servar Södra Malmö - Bunkeflo, Tygelsjö, Vellinge, Näset, Trelleborg, Skurup, Svedala, Oxie. Hos oss hitta du marknadens bredaste sortiment för garageportar, industriportar och ytterdörrar.

Vi är återförsäljare och serviceansvariga för Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Vi öppnar snart en splitterny butik i centrum av Vellinge.


Tel. 040-65 56  579
Vattentornsgatan 5, Vellinge
E-Mail: patric.goransson@garageportexperten.se

Location

Vattentornsgatan 5, Vellinge, Sweden
Visit Location

Vattentornsgatan 5, Vellinge, Sweden