20% rabatt på vitvaror från Smeg

Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

20%
66 Times Redeemed
3,941 Views

20% rabatt på vitvaror från Smeg

Erbjudandet gäller på alla vitvaror till ord. pris förutom serien Dolce&Gabbana och fram till den 11:e februari 2024.

 

Kampanj

Passa på att ge ditt kök en lyxig touch med vitvaror från Smeg som just nu är på 20% rabatt! Uppgradera din livsstil med stilrena och innovativa produkter från Smeg som förvandlar din vardag till en elegant upplevelse.

Prova på-erbjudande

Smeg erbjuder just nu alla sina kunder möjligheten att prova på utvalda ugnar och hällar hemma i 100 dagar. Läs mer om de utvalda produkterna, villkor och hur du går tillväga här: smeg.com/se/kampanjer/2024/100-dagar

Om Smeg

Med över 65 års passion tillverkar Smeg italienska designade vitvaror och köksmaskiner. Deras produkter återfinns i hem runtom i världen och är på många sätt ikoniska med deras unika serie i retro 50-tals design. Smeg är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner.

FAB-skåpen finns i modeller som French door, kombinerad kyl & frys, en- och tvådörrars modeller samt små kylskåp för placering under köksbänken. Välj det som passar ditt hem bäst. Oavsett om ni föredrar en härlig pastellfärg, en minimalistisk och avskalad design i silver och svart eller modeller med rostfritt stål som avvisar fingeravtryck, så finner ni dem hos Smeg.

Erbjudandet gäller alla vitvaror till ord. pris förutom serien Dolce&Gabbana fram till den 11:e februari 2024.

 

Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

 


 

Company

Electrolux Home Helsingborg

Electrolux Home Helsingborg är din köksbutik som levererar kompletta kök, förvaringslösningar och vitvaror. Hos oss hittar du även de flesta hushållsprodukter som dammsugare och hushållsmaskiner som du behöver till hemmet.
Välkommen in till vår butik i Helsingborg!


Ekslingan 10, 254 67 Helsingborg
Tel: 042-37 97 30
E-mail: helsingborg@electroluxhome.se

Location

Ekslingan 10, Helsingborg, Sverige
Visit Location

Ekslingan 10, Helsingborg, Sverige