Köp verktyg

Expires in

Köp verktyg

See more
30 Times Redeemed
3,277 Views

Bilverktyg och verktyg för hemmet och verkstaden

 

Rätt bilverktyg ger dig en bra start när du ska laga eller reparera din bil. Om du väljer att själv arbeta med bilen så ska det vara smidigt och enkelt. Vi har ett stort utbud med verktyg som underlättar de flesta arbetsmoment. Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet från kända tillverkare som Flextools, Hazet och Kamasa Tools.

Om du ska byta däck själv, eller skruva upp en hylla så behöver du ha tillgång till bra verktyg. Kvalitet och pris är viktiga faktorer när det gäller inköp men också faktorer som tyngd och hur de känns i din hand. I vårt sortiment finns både produkter för hobbysnickaren och professionella arbetare.

Produkter för bilintresserade

Oavsett om du är hobbymekaniker med stort intresse för att meka med bilen eller om du driver en verkstad så har vi produkter som passar. Vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta lämpliga produkter för dig eller ditt företag, exempelvis digitala momentnycklar för precisionstillämpningar. Letar du efter hylsnyckelsats, mekanikertång eller polermaskin så finner du ett fint urval hos oss.

Brett urval av produkter

Om du uppskattar ordning så har vi tomma verktygsvagnar av stål. Det behövs en stabil konstruktion med lådor med kraftiga skenor. Det är viktigt att en verktygsvagn inte tippar framåt av vikten på verktygen. Starka mutterdragare ställer höga krav på tåligare hylsor. Vi har ett stort sortiment med hylsor som är förstärkta och konstruerade så att de passar att användas med moderna mutterdragare.

Letar du efter elektriska maskiner som slipmaskiner, vinkelslip, multimaskiner eller plåtsaxar så har vi ett bra urval med kvalitetsprodukter. En vinkelslipmaskin är perfekt för slipning, borstning, och polering. Den passar även för rostborttagning och för att kapa metall, såväl som sten och betong. Om du lägger keramiska plattor inomhus eller utomhus så går det smidigt att kapa dessa med en vinkelslip.

 

 


 

Company

Autoexperten

Vi på Autoexperten har bilar i vårt DNA

Vi vill hjälpa dig som kund i ditt bilägande, vare sig det handlar om service, reparationer eller tips kring en specifik modell och rätt inköp från vår butik.

Våra butiker står till ditt förfogande med kunnig personal, ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva till din bil eller släpvagn och vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos en Autoexperten-butik eller när du lämnar in bilen hos en av våra verkstäder. Välkommen!

Location

Lundavägen 143, 212 24 Malmö, Sweden
Visit Location

Lundavägen 143, 212 24 Malmö, Sweden