Lewis 2,5 sitssoffa

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

8 995 SEK
7 995 SEK
See more
REA
101 Times Redeemed
3,308 Views

Lewis 2,5 sitssoffa med öppet avslut höger

 

Välkommen till vår fantastiska soffa med öppet avslut! Lewis soffa med öppet avslut höger, är den perfekta kombinationen av stil och ekonomi, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en bekväm och snygg soffa till ett överkomligt pris.

Lewis har ett modernt och minimalistiskt utseende med ett öppet avslut som ger en luftig och rymlig känsla till vilket rum som helst.

Soffan är klädd i det slitstarka och mjuka tyget Brego. Du kan tvätta klädseln på sits- och ryggkuddarna i 30 grader handtvätt, eller kemtvätt.

Lewis finns i flera tyger, färger och med olika val av armstöd. Varm välkommen till någon av våra fysiska butiker, om du annan variant av soffan än den du ser här!

 

 

 

Trots det överkomliga priset är denna soffa byggd med kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Soffan är robust och kan stå emot daglig användning, medan den mjuka klädseln gör att den är bekväm att sitta på.

Lewis 2,5-sitssoffa med öppet avslut är enkel att matcha med andra möbler och inredningsstilar på grund av dess neutrala färg och minimalistiska design. Du kan enkelt lägga till kuddar och filtar för att göra den mer personlig och skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem.

En soffa med öppet avslut är mästerlig för dig som gillar att spendera tid i soffan framför tv:n, och umgås i soffan. Den ger plats till många och den ger möjlighet till att sitta på olika sätt, både upprätt och mer tillbakalutat. Soffans öppna avslut ger en riktigt härlig avkoppling, där du kan sträcka ut benen.

Lewis finns i flera kombinationer och tyger.

 

 

 


 

 

 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden