Glasögon från 195 kr/månad*

Expires in

Se mer

See more
32 Times Redeemed
2,160 Views

Glasögon från 195 kr/månad*

 

Dela upp och betala samma belopp varje månad – 0 kr i uppläggningsavgift. Ett fastpriskonto är en bra lösning för dig som vill betala samma pris varje månad tills köpet är betalt. Kredit upp till 25 000 kr.

Du betalar ingenting i butiken utan först när fakturan kommer, månaden efter ditt köp. Köper du dessutom fler bågar eller linser framöver kan du alltid samla dem på ditt Fastpris-konto och betala samma belopp varje månad, oavsett antal köp. Du väljer det fastpris som passar dig bäst och betalar månadsvis tills hela köpet är betalt. Slutbetala när du vill utan extra kostnad.

Om ett fast månadsbelopp inte är viktigt för dig kan du istället välja ett mer flexibelt konto och betala i din takt. Exempelvis upp till 10 månader helt kostnadsfri delbetalning.

Kom in i butik så berättar vi mer och hjälper dig med din ansökan.

* Prisexempel för köp om 5000 kr. 0 kr i uppläggningsavgift och 45 kr i administrationsavgift per månad i 33 månader ger ett totalbelopp på 6485 kr. Rörlig årsränta 0%, effektiv ränta 20,21%. Maxkredit 7000 kr. I samarbete med Resurs Bank.

 

 


 

Company

Glasogönmagasinet

En optikkedja för hela familjen!
Välkommen till en optiker för hela familjen – som alltid levererar en förstklassig service och ett glatt bemötande. Hos oss hittar du ett av branschens mest spännande sortiment till ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Vi har en stark lokal förankring och ligger alltid i den absoluta framkanten av branschutvecklingen.

Location

Södra Förstadsgatan 121, 214 28 Malmö, Sweden
Visit Location

Södra Förstadsgatan 121, 214 28 Malmö, Sweden