Estetisk Tandvård

Expires in

Tandvård för livet

See more
53 Times Redeemed
1,882 Views

Estetisk Tandvård

Västervångs Tandvård genomför alla typer av tandvård och vi har lång erfarenhet inom estetisk tandvård.

Att ha ett vackert leende innebär väldigt mycket för ens utseende och ännu mer för ens självkänsla. Vi hjälper dig med allt från avancerade ingrepp som implantat, kronor och broar till enklare behandlingar som tandblekning. Vi använder alltid väl beprövade tekniker och modern teknologi för att erbjuda den mest effektiva och behagliga tandvård som finns att tillgå.

Skalfasader

Om du har sneda, spruckna eller missfärgade tänder, eller bara vill ändra utseendet på dem, kan skalfasader vara ett alternativ. En skalfasad är ett tunt skal gjort i porslin eller komposit som appliceras permanent på tänderna. På så sätt kan man ändra både färg, form och storlek på tänderna. Mindre gluggar, sprickor och ojämnheter kan också åtgärdas med hjälp av skalfasader

Tandblekning

Tandblekning är en metod för att uppnå estetiska förbättringar på tändernas emalj som har blivit mycket populär. Orsaken till denna behandling är missfärgade tänder. Missfärgningen kan dels vara medfödd, man har olika färg på tänderna från början, dels bero på utifrån kommande substanser, till exempel rökning.Tandblekning är en process där tänderna blir vitare och mer attraktiva. Det är en effektiv metod för att förbättra utseendet på tänderna och ger ett vackrare leende.

 


 

Company

Västervångs Tandvård

Ett stort leende välkomnar dig till vår klinik. Vi behandlar varje patient personligt och strävar efter en trygg och välkomnande miljö. Genom utbildning, erfarenhet, modern teknik och inte minst personligt engagemang säkerställer vi professionell behandling i varje enskilt fall.


Köpenhamnsvägen 49, 217 71 Malmö Tel. 040-23 80 80 E-mail: info@vastervangstandvard.com

Location

Köpenhamnsvägen 49, 217 71 Malmö, Sweden
Visit Location

Köpenhamnsvägen 49, 217 71 Malmö, Sweden