Tvätt- & ångveckor

Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

63 Times Redeemed
2,786 Views

Tvätt- & ångveckor

UPP TILL 2.000 KR RABATT

Missa inte vårens tvättveckor med erbjudanden på utvalda modeller från Electrolux & AEG. Erbjudandet gäller under vecka 10 och 11, mellan den 5-18 mars 2024.

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

 

Vårens tvättveckor är äntligen här!

Passa på!

Under vecka 10 & 11 har vi tvättveckor hos oss! Just nu får du upp till 2000 kr rabatt på utvalda modeller från Electrolux & AEG. Upptäck flera fantastiska funktioner som Outdoor-programmet, smart värmepumpsteknik, automatisk avstängning och mycket mer!

Skonsam hantering av dina favoritplagg

Med ånga både rengör och återställer du dina textilier på ett mjukt och skonsamt sätt. Ångan tar bort både dålig lukt och eventuella bakterier som finns på kläderna så att du inte behöver tvätta kläderna lika ofta. Förläng livstiden på dina ömtåliga textilier som siden, ull, kashmir och syntet med hjälp av en steamer eller ångfunktion på tvättmaskingen. Med hjälp av ånga sparar du dessutom både på miljön och plånboken då du minskar användandet av klassiska tvättprogram.

 

Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

 


 

Company

Electrolux Home Helsingborg

Electrolux Home Helsingborg är din köksbutik som levererar kompletta kök, förvaringslösningar och vitvaror. Hos oss hittar du även de flesta hushållsprodukter som dammsugare och hushållsmaskiner som du behöver till hemmet.
Välkommen in till vår butik i Helsingborg!


Ekslingan 10, 254 67 Helsingborg
Tel: 042-37 97 30
E-mail: helsingborg@electroluxhome.se

Location

Ekslingan 10, Helsingborg, Sverige
Visit Location

Ekslingan 10, Helsingborg, Sverige