TREK POWERFLY 4 GEN3 625WH CHARCOAL/MIAMI

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

47 999 SEK
39 999 SEK
You save: 8 000 SEK
Show Code
REA
30 Times Redeemed
1,116 Views

Trek Powerfly 4 Gen3 625wh Charcoal/Miami

Powerfly 4 625 utgår ifrån vår mest prisvärda el-mountainbike och ger den en extra skjuts med ett batteri på 625 Wh med längre räckvidd. Naturligtvis ingår fortfarande vårt användarvänliga system med avtagbart integrerat batteri (RIB) som är extremt enkelt att ta av och sätta tillbaka på plats, plus alla övriga komponenter som gör Powerfly 4 till din optimala instegsmodell till allt det roliga du får när du cyklar med pedalassistans i terrängen.

Du är helsåld på elcykelrevolutionen och vill ha kapaciteten och mångsidigheten som en mountainbike kan erbjuda, till ett pris som inte är i närheten av värdet på den bil som du försöker använda allt mindre. Du söker större och bättre upplevelser i terrängen, och du förstår att en el-mountainbike med den senaste, användarvänliga tekniken är det bästa verktyget för det.

 

 

Ett batteri på 625 Wh med lång räckvidd som är totalintegrerat i aluminiumramen, en Bosch Performance CX-motor (250 W, 85 Nm) som ger assistans upp till 25 km/h, en Bosch Purion-controller, en 1×10 Shimano-drivlina och en dämpad gaffel med Lockout. Dessutom med Smart Wheel Sizing som innebär att du får det snabbaste hjulet som passar storleken på din ram – 29″-hjul på större ramar och 27,5″-hjul på mindre.

Den här modellen har ett batteri med längre räckvidd än hos standardutförandet av Powerfly 4, så det roliga räcker betydligt längre.
– Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv integrerad design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ
– Den här cykeln vidgar dina gränser: det förstklassiga Bosch-systemet passar lika bra för pendlingen till jobbet och avkopplande fritidscykling som för häftiga turer i terrängen
– Purion-controllern har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder cykeln och ett intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
– Det finns ett externt laddningsuttag, så batteriet är lika enkelt att ladda oavsett om det sitter kvar på cykeln eller är borttaget
– Du kan göra Powerfly ännu mer användbar genom att montera en pakethållare och skärmar, dessutom gör de invändigt dragna ledningarna det enkelt att montera lampor som drivs av motorbatteriet

Har min cykel ett böjt överrör?
Mindre ramar (S) har ett överrör som böjs nedåt mot sadelröret. Det ger en lägre överrörshöjd. Detta är bra för kortare cyklister eftersom det gör det lättare att stå grensle över cykeln. De större ramarna (M tum och ML tum) har ett rakt överrör eftersom längre cyklister med långa ben oftast inte har samma problem med överrörshöjden.

Nya Bosch Performance Line CX
Den helt nya Bosch Performance Line CX-motorn är lättare, mindre och tystare än föregående versioner, för renare integration och smidigare manövrering. Den är även mer effektiv så att du kan åka längre med en enskild batteriladdning. Använd det intelligenta eMTB-läget för att automatiskt anpassa assistanseffekten efter terrängen. Det är ett autoläge som levererar precis lagom med kraft så att du kan njuta av att cykla. Ställ in det och glöm bort det.

Avtagbart integrerat batteri
RIB är ett batteripaket med inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Det är det mest praktiska sättet att avlägsna batteriet inför transport, säker förvaring eller enkel laddning.

Hur lång är räckvidden?
Om du vill se hur långt du kan cykla på din el-MTB på en enda laddning kan du använda Boschs räckviddskalkylator. Vi har fyllt i variabler för den här cykelmodellen och en genomsnittlig cyklist, men du kan göra de ändringar som behövs för att få en bättre uppskattning.

 


 

Company

ELCYKELPUNKTEN MALMÖ

Letar du efter en elcykel? Vill du bara prova en för första gången eller du har redan bestämt dig för vilken du ska ha? Vi har massor av olika elcykelmodeller från kända märken så som Crescent, Ecoride, Batavus, Trek m.m. Besök oss på Mobilia i Malmö!


Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 32.
Tel: 040-40 15 19
E-Mail: malmö.mobilia@elcykelpunkten.se

Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden
Visit Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden