TREK FX+ 2 SATIN MULSANNE BLUE 252WH

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

27 990 SEK
22 990 SEK
You save: 5 000 SEK
Show Code
REA
26 Times Redeemed
1,121 Views

TREK FX+ 2 SATIN MULSANNE BLUE 252WH

Trek FX+ 2 Satin Mulsanne Blue 252Wh

Vill du ha en lätt och sportig elcykel så är nya FX+ 2 något för dig. Den ser ju inte ens ut som en elcykel!

FX+ är en smäcker och lätt, stadsanpassad elcykel som är konstruerad för att göra vardagens utflykter snabbare och roligare. Den har ett intuitivt system för pedalassistans med en naturlig känsla som gör det extra roligt att utforska din hemstad medan du flyter uppför de brantaste backarna. Praktiska tillbehör som en pakethållare och skärmar gör cykeln än mer användbar.

 • Hyena är en ny elmotortillverkare som vi redan nu vet kommer att sitta på många framtida modeller som man vill hålla nätta och fina, men att kunna nyttja fördelarna med eldrift. Precis som på en vanlig cykel är driften här på bakhjulet, vilket ger en mycket cykellik känsla. Motorn är trots sin litenhet distinkt och tyst och ger en kraft på 40Nm som slätar ut alla uppförsbackar och gör det lätt för dig när det behövs som mest.
 • Helintegrerat batteri som du laddar via laddport i ramen. Ur stöldsynpunkt är det mycket tryggt och du behöver inte ta med dig batteriet när du ska in och jobba eller handla. Jorå, det går att byta batteri, men det bör göras av en cykelverkstad. Hela Hyenasystemet är lättare än andra system på marknaden, vilket gör att cykeln faktisk går att cykla på utan eldrift. Lättanvänd knappsats på styret där du enkelt väljer assistansnivå i tre steg. Där ser du också via små LED-lampor effekt och batterinivå.
 • Det går också att ladda ner Hyena-appen (Hyena Rider Assistant) om du vill ha din smartphone på styret för att få fler funktioner. Allt synkar smidigt tack vare att systemet har Bluetooth. Här kan du få all upptänklig cykeldata, kartor och göra individuella inställningar.
 • Rent estetiskt är nya FX+ mer lik en vanlig cykel än en elcykel, den är också 5-6 kilo lättare än normala elcyklar. Den låga vikten gör att motorn upplevs starkare än sina 40Nm och att batteriet (250Wh) räcker lite längre då det inte belastas lika högt. FX+ är också helt okej att cykla på utan eldrift.
 • Den har nio pålitliga Shimanoväxlar och hydrauliska skivbromsar.
 • Cykeln har ett brett användningsområde och funkar utmärkt till jobbpendling, helgutflykter och cykeltouring.
 • Fin aluminiumram med snyggt integrerad vajerdragning för en clean look.
 • Är fullt utrustad med skärmar, stöd, kedjeskydd och pakethållare.
 • Pakethållare med MIK-standard, där du smidigt kan klicka fast dito väskor och korgar.
 • Riktigt fina däck med punkteringsskydd och reflexsidor.
 • Bra belysning fram och bak som drivs av systembatteriet.
 • Förberedd för extra batteri som då enkelt skruvas fast i ramens hål för flaskstället.
 • Nya FX+ tål verkligen att jämföras. Konkurrenternas motsvarande lättvikts-elcyklar, med likvärdig prestanda och kvalitet, ligger ofta mer än tiotusen kronor dyrare!!!

 

Company

ELCYKELPUNKTEN MALMÖ

Letar du efter en elcykel? Vill du bara prova en för första gången eller du har redan bestämt dig för vilken du ska ha? Vi har massor av olika elcykelmodeller från kända märken så som Crescent, Ecoride, Batavus, Trek m.m. Besök oss på Mobilia i Malmö!


Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 32.
Tel: 040-40 15 19
E-Mail: malmö.mobilia@elcykelpunkten.se

Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden
Visit Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden