Skagerrak

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

34 900 SEK
See more
REA
41 Times Redeemed
1,153 Views

Skagerrak

Kontinentalsäng Brännö 180×210 cm, en lyxig och påkostad säng för allra bästa sömn! Sängen har en fantastisk komfort som kombinerar optimal avlastning och en härligt mjuk känsla. Ett gediget och omsorgsfullt svenskt hantverk!

 

Sängen har pocketspringresårsystem i flera lager. Ett i underbädden för stabil djupavlastning. Två i mellanbädden; en med högre 5-zonad pocketspringfjäder för optimal följsamhet för hela kroppen, kombinerat med en lägre resår för bästa ytmjukhet. På toppen av sängen finns en tjock och härligt mjuk bäddmadrass. Som du förstår ger sängen dig en enorm komfort! Sängens klädsel är avtagbar och tvättbar. En 210 cm lång dubbelsäng är perfekt för dig som är lång och behöver lite mer utrymme!

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng Brännö 180×210 cm
• Bäddmadrass Brännö 180×210 cm, kuvertsydd, pikérad kärna av Hyper Soft skum, svept med 4-kanals hålfibervadd, som kanaliserar bort funkt och värme.
• Sänggavel Brännö rak, med djupt pikérade knappar, höjd 132 cm exkl ben.

• Designben i borstad metall, höjd 12 cm.
• 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Välj mellan medium, fast, eller extra fast liggkomfort.  Sängen finns tyget Sailor svart, Sailor grå, Sailor mörkgrå, Sailor ljusgrå, Sailor beige och tyget Lin natur.

Hållbarhet – kärnan i alla Skagerraksängar! Skagerrak ger dig Svanenmärkt sömn. De håller hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. Våra svanensängar uppfyller omfattande miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppmaterial och plast. Det ställs även höga krav gällande miljö- och hälsoegenskaper för kemikalier som används vid tillverkningen och utsläpp av skadliga ämnen.
Sängarna är tillverkade av Scapa, tillverkare av stoppmöbler i Småland sedan 1959. De arbetar efter FN:s globala mål och innefattar de tre dimensionerna för hållbar utveckling; ekonomiska, sociala och miljömässiga.

Varumärke: Skagerrak

Sängmodell: Brännö

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: Bredd 160-180 cm, längd 200 cm. Bredd 160-180 cm, längd 210 cm.

Komfort: Medium, Fast och extra fast.

Huvudgavel: Brännö rak. Bredd 90-210 cm, höjd exkl ben 143 cm.

 


 

Company

Müllers Möbler

"60 års erfarenhet på Malmövägen i Vellinge"

År 1960 tog Inga-Greta och Helge Müller, med bakgrund inom möbelindustrin på Österlen och Gärsnäsmöbler, över butiken på Malmövägen efter snickaren Erik Larsson. Butiken har byggts till i omgångar och breder idag ut sig över hela 1000 kvm.

Vi är stolta över vår långa historia i Vellinge och glada att ha fått hjälpa många familjer med deras heminredning genom åren - att få inreda, inspirera och skapa funktionella hem är det bästa vi vet!

Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden
Visit Location

Malmövägen 19, 235 36 Vellinge, Sweden