Leeds Deluxe howardsoffa 4-sits svängd

Expires in

Se mer och köp!

15 950 SEK
12 760 SEK
You save: 20%
See more
REA
31 Times Redeemed
1,266 Views

Leeds Deluxe howardsoffa 4-sits svängd

Tidlös & klassisk

 

 

Leeds Deluxe Howardsoffa är en klassisk modell som finns i flera olika varianter. Snygg, elegant och mycket prisvärd. Alla varianter har mycket fin komfort där sittmöblerna har höga ryggdynor och tjocka härliga sittdynor. Armstöden är perfekt placerade i höjd och därför utmärkt användbara.

Howard kännetecknas av benen med hjul som är placerade framtill på soffan och de rundformade armstöden. Även den svängda modellen är typisk för howardsoffan. Våra svängda Leeds Deluxe howardsoffor är fint utformad även baktill och passar därför utmärkt att placera i mitten av ett rum. Denna svängda 4-sits är den största i svängda serien och kan kombineras med såväl en annan svängd howardsoffa, raka howardsoffor, fåtöljer eller fotpallar från samma serie.

Mått/Vikt
Bredd: 250 cm
Djup: 111/98 cm
Höjd: 90 cm
Sittbredd: 203 cm
Sitthöjd: 48 cm
Sittdjup: 56 cm
Vikt: 145 kg

Tyg/Färg
Orinoco 23 Sand. Kvalitet 100% Polyester. Martindale 50,000. Pilling 4-5. Kemtvätt.

Soffan finns som beställningsvara i andra tyger & färger.

Produktfakta
– Avtagbar klädsel på sitt- och ryggdynor.
– Dynorna klädda på under- och översida.
– Ryggdynor: sydda i 3-fack. Stoppning fiberfill, riven polyeter.
– Sitsar: kallskum, fiberfill, riven polyeter.
– Ben: trä, ben med hjul framtill på soffan i brun/mässing alt. svart/krom samt medföljer golvskydd/golvkoppar av hårdplast till ben med hjul.

Råd & tips
Leeds Deluxe Howard 3-sits soffa levereras i 1 st kolli + ben. Benen skruvas lätt på varav inga verktyg behövs. Det följer med justeringsringar vid eventuell justering av benen mot ojämna golv etc.

Vi rekommenderar att köpa till textilskyddsmedel som skyddar, vårdar och bevarar textilierna.

Intresserad av annan modell?

I vår butik i Malmö har vi mängder av valmöjligheter. Många produkter går att få i olika modeller, med olika tyger och ben. För intresse om annan modell, var god maila info@sofforsangar.se eller ring oss tel. 040-13 99 11.

 


 

Company

Soffor&Sängar

Soffor&Sängar Vi har ett färgsprakande utbud av unika soffor och härliga sängar! Du hittar även fåtöljer, fotpallar, schäslonger, sänggavlar, madrasser, mattor, soffbord och möbelvård hos oss. Välkommen in till vår butik i Malmö eller handla hos oss online.

Location

Baltzarsgatan 31, 211 36 Malmö, Sweden
Visit Location

Baltzarsgatan 31, 211 36 Malmö, Sweden