CITROËN TAR PRISET!

Expires in

Välkommen in till oss på Hedbergs Bil i Malmö!

See more
12 Times Redeemed
1,136 Views

CITROËN TAR PRISET!

Citroën är mycket bil till en låg kostnad. Upptäck alla spännande modeller och inte minst alla våra förmånliga erbjudanden gällande privatleasing. Välkommen in och provkör en Citroën hos Hedbergs Bil så berättar vi mer om dessa fantastiska bilar. Prisexempel ser du nedan – vilken passar dig bäst?

Citroën C3 – fr 2 499 kr/mån*

En småbil med karaktär. C3 har en inspirerande och unik design som skiljer sig från mängden. Med sina totalt 97 olika anpassningsmöjligheter av exteriören kan du matcha din bil med din personliga stil!
(Prisexempel avser Citroën C3, Shine, PureTech, 82 hk, manuell). Lägg till + 300 kr/mån och uppgradera till PureTech, 110 hk, automat. 

Citroën C4 & C4X – fr 2 999 kr/mån*

Citroën C4 är modellen som förenar de eleganta och dynamiska linjerna hos en kompakt sedan med de rymliga volymerna och robustheten hos en SUV. Citroën C4X bygger på en stil som kombinerar den elegenata silhuetten av en fastback med det moderna utseendet hos en SUV.
(Prisexempel avser Citroën C4/C4X, Shine, PureTech, 130 hk, automat)

Citroën C5 Aircross – fr 2 999 kr/mån*

Citroën C5 Aircross är ett riktmärke för komfort, rymlighet och flexibilitet. Modellen har uppdaterats med en ny design och utökad komfort, något som bland annat märks på den nya fronten, den bakre ljussignaturen, lättmetallfälgarna och det rymliga passagerarutrymmet.
(Prisexempel avser Citroën C5 Aircross, Shine, PureTech, 130 hk, automat)

 

*) Privatleasing avser 36 mån, rörlig ränta, 1000 fria mil inkl serviceavtal. Skatt, vinterhjul och försäkring tillkommer. Uppläggningsavgift 695 kr & 60 kr/mån i aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. ändringar. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

 


 

Leave a Comment

Company

Hedbergs Bil

DRIVING THE FUTURE - SEDAN 1896 grundade John Hedberg familjeföretaget Hedbergs Bil. Sedan dess har vi sålt produkter som fört framåt – allt från cyklar till bilar. Idag hittar du oss i en toppmodern fullserviceanläggning på Hornyxegatan 16 (Fosie) som du enkelt från motorväg E65.

Hedbergs Bil är sedan 2023 återförsäljare av Peugeot, Citroën och DS Automobiles i Malmö samt Silence som har ett spännande utbud av eldrivna mopeder och lätta motorcyklar. Förutom att vi är auktoriserad verkstad för Peugeot, Citroën och DS Automobiles erbjuder vi även service för Ford.
Välkommen in till oss på Hedbergs Bil i Malmö!

Location

Hornyxegatan 16, Malmö, Sweden
Visit Location

Hornyxegatan 16, Malmö, Sweden