BATAVUS ZONAR E-GO DAM 400WH BLACK 2023

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

32 990 SEK
26 980 SEK
You save: 6 010 SEK
Show Code
REA
25 Times Redeemed
1,202 Views

BATAVUS ZONAR E-GO DAM 400WH BLACK 2023

BÄST I TEST enligt Aftonbladets test 2018. Se länk. 

 

HÖGA BETYG I “ALLT OM ELCYKLAR” 2021. Se länk.

Zonar E-Go elcykel dam från Batavus är en dynamisk och sportig hybridmodell som passar både i stadsmiljö och terräng. Är en hyllad, omtyckt och dessutom en testvinnande modell – som till i år har blivit uppgraderad med Boschmotor och ett riktigt kvalitetsbatteri. Den har en kraftig mittmotor från världsledande Bosch med 65 Nm, vilket ger maximal kraft i backarna med en jämn och mjuk assistans. Visuellt ser man att även designen har fått sig ett lyft med sober och elegant färgsättning, samt att alla delar är mycket snyggt integrerade. Grym belysning som drivs av systembatteriet, men vi måste nämna baklampan som sitter snyggt inbyggd i pakethållaren där den förutom att lysa, skickar laserljus på marken (se bildspel) som markerar ditt utrymme. En snygg och cool funktion, men som framförallt är där för att höja trafiksäkerheten. Zonar E-go är ett bra val om du vill kunna använda den till din konditionsträning. Modellen är bekväm, lätt och enkel att underhålla. Zonar har batteriet placerat i mitten vilket ger en skönare körstil med tyngdpunkten i mitten. Kan vara användbart om man t.ex. ska koppla på en cykelvagn eller en cykelsits med barn. Den kraftiga motorn som är mittplacerad passar sig väldigt bra för dessa ändamål. När du vill leda cykeln underlättar Walk Assist och du kan även justera styrstammen så att du får en sittposition som passar just dig.

Zonars batteri är kraftfullt och du kan ta dig upp till 8 mil i verkliga förhållanden men är beroende av hur snabba ben du har och mängden elassistans som du väljer själv. Cykeln har en intelligent och snygg display och det finns olika lägen av hur mycket elassistans som man önskar. Programmet räknar ut hur lång återstående räckvidd man har. Displayen visar även aktuell hastighet, tripmätare och odometer. Batteriet är placerat i mitten och är enkelt att ta loss så du kan ta med det in på kontoret eller hemma för att ladda när så behövs. Uppladdningstiden för batteriet ligger på ca 4-6 h till full kapacitet. Batavus Zonar E-Go herr har Tektro hydrauliska skivbromsar både fram och bak och levereras med stänkskärmar, kedjeskydd, belysning, ringklocka och lås som standardutrustning. Batavus cyklar växer i popularitet och att kombinera kvalité, erfarenhet med modern teknik ger oss det Batavus kallar för E-Go®. Man kan även kombinera med ett kraftigt kättinglås till ramlåset från Trelock.

Batavus elcyklar – prisgaranti

Batavus och dess ägare säljer flest elcyklar i världen. Batavus är ett premiummärke med väldigt hög kvalité och smarta praktiska lösningar. Batavus har 3 års garanti på alla sina cyklar om man registerar sin cykel på Batavus.se och gör man inte det så har Batavus 2 års garanti på hela cykeln. De är kända för att ha mjuk elassistans av sina elcyklar. Batavus cyklar tillverkas i sin egna fabrik i Holland och och sköter all utveckling och kvalitetskontroll från fabriken. Köp din Batavus elcykel hos oss på Elcykelpunkten – vi har prisgaranti.

Historian bakom Batavus

Batavus startade redan 1904 med Andries Gaastra i spetsen och 1917 tog de över en stor cykelfabrik och delade upp verksamheten och började även sälja mopeder. Batavus var under 1970-talet Nederländernas största cykeltillverkare med en årsproduktion på 250 000 cyklar samt 70 000 mopeder. Batavus har vunnit etapper på Tour de France samt OS medalj 1992. På senare år har marknaden för elcyklar vunnit mark och Batavus började tidigt att ställa om och fokusera mer på elcyklar. Det var inte förrän 1998 som Batavus lanserade den första elektriska cykeln. Företaget är bland annat känt för sina cyklar där kedjan är heltäckt och för cykelvarianten kallad “Old Dutch”.

 


 

Leave a Comment

Company

ELCYKELPUNKTEN HELSINGBORG

Elcykelpunkten har ett stort utbud av elcyklar och lägsta-pris-garanti så att du kan känna dig trygg vid ditt köp. Kvalitativa och billiga modeller från kända varumärken gör vår butik i Helsingborg till en av de bästa återförsäljarna av elcyklar.


Väla Centrum
Marknadsvägen 9,
254 69 Ödåkra-Väla.
Tel: 042-23 72 00
E-mail: helsingborg.vala@elcykelpunkten.se

Location

Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla, Sweden
Visit Location

Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla, Sweden