BATAVUS HARLEM E-GO DAM 400WH BLACK 2023

Varmt välkommen till vår butik!

30 990 SEK
24 389 SEK
You save: 6 601 SEK
REA
30 Times Redeemed
2,844 Views

Batavus Harlem E-Go Dam 400Wh Black 2023

Harlem E-Go elcykel dam från Batavus är en stilren hybridmodell med mittmotor från välrenommerade Bosch vilket ger bra kraft i backarna med en jämn och mjuk assistans. Denna modell är bekväm, lätt och enkel att underhålla. Cykeln är smidig som en stadscykel och har komforten som en klassisk cykel. Harlem har batteriet placerat i mitten vilket ger en mycket skönare körstil med låg tyngdpunkt. Kan vara användbart om man tex ska koppla på en cykelvagn eller en cykelsits med barn. Den kraftiga motorn som är mittplacerad passar sig väldigt bra för dessa ändamål. Dammodellen har mattsvart lack på ram, sadelstolpe, styre, nav och ekrar. Det mattsvarta matchas av blank svart och en ringklocka i mässing. När du vill leda cykeln underlättar Walk Assist och du kan även justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Elcykeln är utrustad med en korg fram och tack vare styrlåset går det smidigt att parkera även om korgen är fullastad. Cykeln har en justerbar styrstam så att du enkelt sitter bekvämt.

Populära Harlem E-Go blev också under hösten 2022 testvinnare i breda jämförelsetest på både Handlasmart.se och Test.se!

 

 


 

Leave a Comment

Company

ELCYKELPUNKTEN MALMÖ

Letar du efter en elcykel? Vill du bara prova en för första gången eller du har redan bestämt dig för vilken du ska ha? Vi har massor av olika elcykelmodeller från kända märken så som Crescent, Ecoride, Batavus, Trek m.m. Besök oss på Mobilia i Malmö!


Malmö Mobilia
Per Albin Hanssons väg 32.
Tel: 040-40 15 19
E-Mail: malmö.mobilia@elcykelpunkten.se

Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden
Visit Location

Per Albin Hanssons väg 32b, Malmö, Sweden