BATAVUS ALTURA E-GO POWER DK DAM

Expires in

Varmt välkommen till vår butik!

32 990 SEK
26 990 SEK
You save: 6 000 SEK
Show Code
REA
16 Times Redeemed
1,199 Views

BATAVUS ALTURA E-GO POWER DK DAM 400WH GREEN 2023

 

Kombinerad cykelglädje och komfort

Altura E-go Power DK ger dig en stilfull och högpresterande elcykel som passar alla. Cykeln är utrustad med en generös och rymlig korg samt ett lättmanövrerat styrlås som säkrar framhjulet i upprätt position, vilket förhindrar att cykeln välter på grund av extra vikt i korgen.

Elcykeln har både en hydraulisk skivbroms fram och en traditionell fotbroms. Dessutom har den 7 Shimano Nexus-växlar och en pålitlig BOSCH-motor. För att öka din synlighet och säkerhet i trafiken har Batavus utrustat modellen med deras Aerflow Vizi-strålkastare och BRAKE-ljus som sitter inbyggt i baklyktan. Ljuset tänds automatiskt när du saktar ner, vilket gör att du syns bättre i trafiken.

Altura E-go Power DK kommer med en BOSCH-motor som ger en tyst, bekväm och effektiv körning. Denna cykel använder BOSCH Active Line-systemet, som enkelt kan manövreras via en lättanvänd Purion-display med fem olika körlägen för att anpassa assistansen efter dina behov och omgivning. Motorn fungerar utifrån ett vridmomentbaserat system, så du får assistans baserat på din pedalering. Cykeln har ett batteri på 400Wh som ger lång räckvidd och en välbalanserad och bekväm körupplevelse med motorn placerad i veven.

För att du ska uppnå optimal körställning och maximal komfort har cykeln en justerbar styrstam. Med den manuella inställningen kan du justera vinkeln på styret och få precis den körställning som passar dig bäst.

  • Kraftfullt BRAKE-ljus som ger extra säkerhet i trafiken
  • Rymlig färgad korg och styrlås
  • Optimal komfort med fjädrande framgaffel och justerbar stam
  • BOSCH Powertube – batteriet är integrerat i ramen
  • Hydrauliska skivbromsar och fotbroms

 


 

Leave a Comment

Company

ELCYKELPUNKTEN HELSINGBORG

Elcykelpunkten har ett stort utbud av elcyklar och lägsta-pris-garanti så att du kan känna dig trygg vid ditt köp. Kvalitativa och billiga modeller från kända varumärken gör vår butik i Helsingborg till en av de bästa återförsäljarna av elcyklar.


Väla Centrum
Marknadsvägen 9,
254 69 Ödåkra-Väla.
Tel: 042-23 72 00
E-mail: helsingborg.vala@elcykelpunkten.se

Location

Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla, Sweden
Visit Location

Marknadsvägen 9, Ödåkra-väla, Sweden